Hoe het aantal vind-ik-leuks op Facebook verbergen?

Vandaag laten we je zien hoe je het aantal vind-ik-leuks op Facebook kunt verbergen. Er zijn opties in de Facebook-app en het instellingenmenu van de website waarmee u kunt bepalen wie uw favoriete pagina’s ziet, evenals de reacties op uw berichten.

Elke soort Like, zoals ‘reacties’ en ‘Pagina-likes’, heeft zijn eigen methode om te verbergen. Volg onze stapsgewijze instructies voor het verbergen van vind-ik-leuks op Facebook om te leren hoe je dit doet.

Hoe het aantal vind-ik-leuks op Facebook verbergen?
Hoe het aantal vind-ik-leuks op Facebook verbergen?

Hoe het aantal vind-ik-leuks op Facebook verbergen?

  • Open “Instellingen” door op het pictogram met drie lijnen in de mobiele Facebook-app te tikken.
  • Scrol omlaag naar en selecteer ‘Instellingen en privacy’ en vervolgens ‘Instellingen’.
  • Tik op ‘Reactievoorkeuren’ onder ‘Voorkeuren’.
  • Tik op de schakelaar voor ‘Op berichten van anderen’ om vind-ik-leuks en andere reacties op items van andere accounts te verbergen. Als u wilt voorkomen dat andere gebruikers uw eigen berichten bekijken, schakelt u de schakelaar voor ‘Bij uw berichten’ uit.
Hoe het aantal vind-ik-leuks op Facebook verbergen?
Hoe het aantal vind-ik-leuks op Facebook verbergen?

Hoe pagina-likes op Facebook te verbergen?

  • Open een desktopbrowser en log in op uw Facebook-account op de computer. Ga vervolgens naar uw profielpagina en kies ‘Meer’.
  • Selecteer ‘Vind ik leuk’ in het menu.
  • Klik aan de rechterkant op de submenuknop en vervolgens op ‘Bewerk de privacy van je likes’.
  • Er verschijnt een vervolgkeuzemenu waarin u een categorie kunt kiezen. Selecteer een categorie die de pagina of pagina’s dekt waarvoor u uw vind-ik-leuk wilt verbergen door op het bijbehorende wereldbolpictogram te klikken.
  • Niemand anders kan zien of je een pagina in dat gebied leuk vindt; u kunt echter toestaan ​​dat vrienden uw pagina-vind-ik-leuks bekijken zonder ze volledig openbaar te maken door op ‘Alleen ik’ te klikken.

Op deze manier heb je geleerd hoe je het aantal vind-ik-leuks op Facebook kunt verbergen. Als je je afvraagt ​​hoe je kunt zien welke berichten je leuk vindt op Facebook, ga dan naar onze gids! Als je een nieuw Facebook-account wilt maken, ga dan naar deze koppeling.